Impresszum

A gyaloglas.hu és a sifuto.hu weboldalak elsősorban tájékoztató, illetve szórakoztató céllal születtek, non profit jellegűek. Mindemellett segítenek a sífutó és nordic walking sportok népszerűsítésében is.

Az oldalakat szerkeszti a szerkesztőbizottság.

Főszerkesztő: Bierbaum Károly - Zerge (A Bozsik Sífutóiskola alapító tagja, immáron 10 éve sífutó és 5 éve nordic walking oktató.)

Vezető szerkesztő: Bierbaum Péter (többek között az ams magazin újságírója)

Marketing és értékesítés: na erre nálunk nincs szükség (non profit)

Technikai háttér, webdizájn, szöveg: Bierbaum Péter

Észrevételt a lappal, a megjelenéssel vagy a tartalommal kapcsolatban a zerge kukac sifuto pont hu e-mail címre küldhet.

Ezúton is nagy köszönet mindazoknak, akik segítik maroknyi csapatunk munkáját!


Jogi tudnivalók

1. A sifuto.hu és a gyaloglas.hu oldalakon található tartalmat nemzetközi és magyar törvények védik

2. A szerkesztőbizottság fenntart minden, a lapok bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

3. A sifuto.hu és a gyaloglas.hu oldalakon megjelenő fényképek a fotók készítőinek a tulajdonát képezik, más oldalakon való elhelyezésük kizárólag egyeztetés és a szükséges engedélyek, illetve hozzájárulások beszerzése után lehetséges.

4. A sifuto.hu és a gyaloglas.hu oldalakon szereplő cikkeket vagy cikkrészleteket átvenni csak az adott oldalra (www.sifuto.hu vagy www.gyaloglas.hu) való hivatkozással, bárminemű módosítás nélkül lehet.

nordic walking túrák

Zell am See
2018. július 18-22.

3 ország túra
2018. szeptember 6-9.

Mecsek
2018. október 4-7.